dimarts, 15 d’abril de 2014

Dia de la Muntanya Neta a Gilet

Com tots sabeu, el passat 6 de febrer el nostre terme va patir les devastadores conseqüències d'un incendi forestal. Des del dia següent del incendi un grup de veïns i veïnes de Gilet varen mostrar les seues inquietuds entorn a, prevenció, reforestació, educació mediambiental,... Es va començar a treballar en la idea de poder unificar totes les idees i projectes, que tota aquesta il·lusió no s'esvaïra en el temps. Aquest grup de veïns i veïnes de Gilet van prendre la decisió de crear l'Associació  de Voluntariat Mediambiental de Gilet.

Un dels projectes d'aquesta associació és la prevenció, i un dels punts en la prevenció son les tasques de neteja a la muntanya. Conjuntament amb altres associacions de Gilet s'ha organitzat el Dia de la Muntanya Neta per al proper diumenge 4 de maig de 2014, a les 8:30 hores des de la Plaça Verge de l'Estrela de Gilet.

La idea es reunir-nos per a fer una eixida per les sendes i camins del nostre terme municipal i alhora que gaudim del nostre entorn natural fer una neteja de les deixalles que per desgràcia hi han en les nostres muntanyes. Sols tens que agafar uns guants i una bossa de fem per poder replegar les deixalles que trobes pel camí, a mes d'una motxilla amb aigua i esmorzar. Volen fer coincidir les diferents rutes en el àrea recreativa de Sant Esperit per esmorzar tots junts. ANIMA'T I VINE!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada