Important

Benvingut al blog del Club de Muntanya El Xocainet de Gilet.

Aquest club ho formem un grup d'homes i dones amants de la muntanya, on practiquem l'esport que més ens agrada, senderisme, vies ferrates, escalada, trail, MTB,...

En aquesta pàgina trobaràs descripcions de les nostres rutes, així com els tracks necessaris per a descarregar i utilitzar-los si disposes de GPS. També trobaràs enllaços a la nostra galeria de fotografies que realitzem en totes les nostres eixides.

La descripció que es fa sobre les rutes és totalment subjectiva, basant-se en les apreciacions dels qui les subscriuen, analitzant llocs, passos, duresa, dificultat, etc, baix el seu únic i arbitrari punt de vista, que en cap manera té per què coincidir amb el d'altres persones.

Aquesta descripció no pretén ser en cap moment una referència plenament fiable, sinó una referència merament orientativa i no necessàriament vàlida.

Si decideixes realitzar qualsevol de les rutes ací descrites íntegrament, en part, o utilitzar la informació que conté la seua descripció, documentat a més en llibres i guies especialitzades sobre la zona on trobaràs una major i segurament millor informació.

Són exclusiva responsabilitat de qui poguera utilitzar aquesta informació, dels possibles contratemps que poguera patir com a conseqüència del desenvolupament d'una activitat basada en l'ús d'aquesta descripció.

Ens veiem per les muntanyes!!!

Cap comentari: