dimarts, 19 de juliol del 2022

Primera eixida nocturna de l'estiu 2022, pujada a la Penya

Crònica per : Francesc Gimeno 

Reprenguem la nova etapa després de la covid-19, i un any més el Club Trail Xocainet ha programat una eixida nocturna el dissabte 16 de Juliol, aprofitant el començament de la minva de la lluna.


Ens ajuntem a la Plaça Verge de l’Estrella uns 40 participants entre xiquetes i xiquets de diferents edats acompanyats per adults i algunes mascotes amb moltes ganes de gaudir de la natura.

L’elevada temperatura ambient ens acompanya part del recorregut entre pins, garrofers, llentiscles, romers, ruda,... Com més amunt pugem va millorant el benestar i sobretot les vistes de Gilet i Sagunt enllumenats, i de gran part de la costa entre Almenara i Puçol. La silueta del Picaio i les Penyes de Guaita deixen pas al Golf i a la ciutat de València.

En aplegar al coll entre el Xocainet i la Penya recuperem l’alè i tot el grup iniciem l’últim tram del recorregut per una estreta i escalonada senda per fer cim dalt de la Penya, on sopem contemplant els llums dels pobles que ens envolten.

La lluna encara no apareix i decidim anar baixant buscant la senda que porta al Drac de la Calderona on ens reagrupem per fer l’últim tram del recorregut i per fi podem contemplar la lluna per dalt del Picaio i Penyes de Guaita que ens acompanya fins Gilet.


Una bona experiència per tornar a repetir en pròximes eixides.

     

Fotos: Rebeca Campos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada