Condicions de participació

Vos anunciem que per a participar en les nostres activitats programades cal acceptar aquestes 'Condicions de participació', per favor llig-les i si estas d'acord segueix avant i Benvingut!

El senderisme no és una activitat amb especial risc però sempre existeix la possibilitat que es produïsquen contingències. Per tant hem d'establir unes normes per a aclarir com és la nostra posició davant elles.

Responsabilitat en cas d'accidents:

Totes les persones que participen en les nostres activitats ho faran baix la seua pròpia responsabilitat, per tant són responsables dels seus actes i de les conseqüències que impliquen, no podent exigir cap tipus de responsabilitat al 'Club de Muntanya El Xocainet', (d'ara endavant el Club). Per tant és recomanable que estigues federat.
En algunes activitats organitzades pel Club, que impliquen un risc, com per exemple vies ferrates o iniciació a l'escalada, serà obligatori estar federat per poder participar de l'activitat programada.

Participació de menors d'edat: 

Les persones que vingen acompanyades de menors d'edat són especialment responsables d'ells i hauran de valorar molt bé abans de participar, la capacitat física del menor per a realitzar l'activitat.

Participants amb animals:

Les persones que vagen amb gos hauran de respectar les normes relatives al trànsit d'aquests animals pel camp.

Responsabilitat davant canvis de dates, contingut i fins i tot cancel·lacions de les activitats:

El Club, no es fa responsable dels perjudicis ocasionats als participants per canvis de dates, contingut i fins i tot cancel·lacions de les activitats.

Respecte amb el medi ambient:

Es demana als i les participants la màxima consideració amb l'entorn, sobretot a l'hora de desfer-se de les deixalles, llandes, botelles, plàstics, etc., ja que les marxes es desenrotllen en un entorn natural. S'han d'utilitzar els contenidors i llocs habilitats a tals efectes. Cada participant haurà de portar amb si les seues deixalles fins als punts mencionats anteriorment.

Prevenir millor que guarir:

Com sempre és millor prevenir que guarir et suggerim que abans de participar en una activitat seguisques les recomanacions que et donem, especialment importants són la valoració de la teua capacitat física per a l'activitat i la de portar el material correcte.


Aquestes condicions són d'acceptació obligada per a tots els que participen en les rutes o qualsevol activitat que organitze el Club. La simple participació suposa una acceptació de les mateixes.