dilluns, 4 de gener de 2016

Calendari 1er trimestre 2016 i abril

Si vols participar en alguna de les activitats ací programades, primer tens que llegir les CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ.

Recomanacions i suggeriments per part del Club de Muntanya El Xocainet.

  1. Revisió mèdica: Realitzar un examen mèdic per a determinar si has de prendre precaucions en realitzar les activitats pròpies de senderisme i/o Muntanyisme, a més és important conèixer si tens algun tipus d'al·lèrgia que puga afectar-te en estar en contacte amb la Naturalesa.
  2. Segur d'accidents: Et suggerim estar cobert en forma individual, familiar o institucional per un segur d'accidents. La llicencia Federativa de Muntanyisme és un bon exemple.
  3. Acceptació del risc: Qualsevol consentiment informat ha de basar-se en el coneixement dels riscos, per part del participant, que puguen sorgir durant la pràctica de l'activitat de Senderisme i/o Muntanyisme que es vaja a realitzar.
  4. Roba, calçat i equipL'equipament ha de ser l'adequat per al tipus d'activitat a realitzar, a més, cal tenir en compte l'època de l'any en què es desenvolupa l'activitat.

Calendari programat: 

El punt de reunió de les rutes per Gilet serà com a norma general la Plaça Verge de l’Estrela, i l'hora de l'eixida serà a les 08:30 hores.

Els dies que eixim fora de Gilet, es concretarà per anticipat tant el punt de reunió com l'hora de eixida depenent de la ruta. Les despeses de gasolina dels cotxes seran compartides pels participants d'eixe dia. 

El calendari és susceptible de canvis, en funció de les condicions meteorològiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada