dimecres, 20 d’agost del 2014

IV Volta al Terme Gilet 2014.

Cartell IV Volta al Terme Gilet 2014

Benvinguts a una nova edició de la Volta al Terme Gilet, que des de l'any 2011 organitzem el Club d'Atletisme Gilet i el Club de Muntanya Xocainet, i que es celebrarà el pròxim 9 d'octubre de 2014 a les 8:30 hores.

La Volta al Terme Gilet és una carrera de muntanya que recorre paratges amb un gran valor ecològic, emmarcats dins del Parc Natural de la Serra Calderona, en la província de València. Volem donar-vos a conèixer el nostre poble, així com el nostre entorn natural tan benvolgut per tots nosaltres.

En la IV Volta al Terme Gilet 2014, des de l'Organització hem volgut fer un pas més i vos proposem dos reptes, pots triar entre dues distàncies, tu decideixes la que millor s'adapte a les teues condicions:
  • Trail 11K amb un D+ 525 metres.
  • Trail 21K amb un D+ 1275 metres.

Des de l'Organització, pretenem que la Volta al Terme Gilet siga una carrera eco-responsable i respectuosa al màxim amb el mitjà natural pel qual es desenvolupa la prova. El seu objectiu és tenir un impacte nul sobre el mitjà natural i la conscienciació de tots (participants i acompanyants) per a protegir aquest entorn excepcional.

Us esperem.

Per a mes informació, cerca'ns en:






Inscripcions: