dilluns, 10 de març del 2014

09/03/2013. Olocau-Barranc de Vihuela-Olocau.


Teníem projectada la ruta arribant a la Masia de Tristán i baixar tota la pista del Barranc de Vihuela; la readaptem per a retallar alguns Kms i deixar-ho en 13 o 14 Kms.

També avancem alguna cosa l'hora d'eixida per a evitar tornar amb un solanc del copó, però encara que l'avancem mig hora, no va ser suficient, potser perquè entre una pinada al final del camí de Sentig i una senda en l'alt de la Pedralvilla, vam haver d'atallar quasi muntanya a través.




Posem el trakc per dos traçats, el projectat i el realitzat realment; veureu que a uns 4.2 Kms de l'eixida - passege de D. Miguel Morelló d'Olocau- es diferencien amb dos colors; és millor tractar de seguir el “roig”, perquè el traçat “blau” ho va fer solament Paco -mentre nosaltres li pegàvem a la truita de creïlles i la bota entre altres condumios-, que es va oferir a inspeccionar el terreny i es va ficar una bona pallissa de caminar, punxar-se i arrapar-se, fins a localitzar la senda que ja ens va portar de tornada pel barranc de la Vihuela, la font de la Gota i el maqui.

Ha sigut una ruta agradable de 13 Kms, amb un nivell d'ascens acumulat de 649 metres, una altura




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada