dimarts, 25 de febrer del 2014

23/02/2014. Dia gran del senderisme a Gilet.

Per segon any consecutiu el Club de Muntanya El Xocainet i l'Ajuntament de Gilet han organitzat la II Marxa Senderista de Gilet, prova no competitiva que travessa paratges del Parc Natural de la Serra  Calderona, amb un recorregut de 14,7 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 630 metres.

Mes de 400 senderistes gaudiren de la II Marxa Senderista de Gilet, passant pels diferents racons del traçat dissenyat per l'organització, com son, Barranc de la Maladitxa, Barranc del Racó, Barranc Balau, Penyes de Guaita, El Palleràs, Coll de la Calderona, Barranc de la Vidriera, Sant Esperit, Barranc de Xocainet, Coll de la Creu, senda del Drac, Balcó de la Penya i senda de la furgoneta per entrar de nou al poble.




Ha sigut un gran dia del senderisme a Gilet, cal destacar la alta participació de xiquets i xiquetes menors de 16 anys, i també la alta participació de veïns i veïnes de Gilet, en total 144.

La marxa s'ha desenvolupat sense incidents greus, sols destacar que les assistències sanitàries van atendre a una dona amb ferides superficials que va ser arrossegada pel seu gos.

La II Marxa Senderista de Gilet, tenia un caràcter solidari, i des de l'organització vos donem les gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració en l'entrega del lot d'aliments. Gràcies a la vostra solidaritat hem replegat vora 500 kg que hem donat al Banc d'aliments de Gilet. També hi han 150 € corresponents a fiances no replegades i de algunes donacions de la fiança, que seran destinats a la compra d'aliments per al Banc d'aliments de Gilet.

Aliments replegats
També volem aprofitar l'ocasió per agrir la labor desinteressada de veïns i veïnes de Gilet, que una vegada mes han col·laborat en l'elaboració del picoteig final al arribar a la plaça Verge de l'Estrela.

Des de l'organització volem recordar que la prova és una marxa senderista no competitiva, no importa el temps empleat per completar el recorregut. El mes important és gaudir de l'entorn amb la companya de la família i dels amics.

Ja sols ens queda dir-vos que vos esperem a l'edició de l'any que ve.






            • Distancia: 14,700 Km
            • Ruta circular: SI
            • Altura màxima: 402 m
            • Altura mínima: 84 m
            • Desnivell acumulat: 630 m
            • Dificultat: mitjana
            • Velocitat mitjana: 4.0 Km/h
            • Temps aproximat: 3:45 hores + temps de parada 







        

1 comentari:

  1. Bonita actividad la de este año, al igual que la del año pasado, en la que también estuvimos.Nos quedamos con la primera mitad del recorrido de este año, mucho más vistoso que el año pasado y lástima el final por el incendio...lamentable :(.
    Ruta ideal sería, aunque un poco larga, la primera parte de esta edición y la segunda parte de la edición del año pasado.
    Hemos notado una mejoría enorme en la señalización de la ruta.
    Enhorabuena por el esfuerzo y por el éxito.
    Un saludo.
    http://2paresdebotas.blogspot.com.es/2014/02/ii-marcha-senderista-gilet.html

    ResponElimina