dijous, 12 de desembre del 2013

II Marxa Senderista de Gilet 2014.

Hola a tots i a totes,

ja ha passat un any des de que començarem a organitzar la I Marxa Senderista de Gilet 2013, després de l'èxit aconseguit, açò ens va donar forces per tornar a organitzar una nova edició, i volem informar-vos que estem treballant junt amb l'Ajuntament de Gilet en l'organització de la II Marxa Senderista de Gilet 2014 per al proper diumenge 23 de febrer de 2014. Com l'any passat serà una prova no competitiva, on volem fomentar el senderisme i al mateix temps gaudir amb tots vosaltres del nostre entorn natural.

L'organització ja està en marxa, cartell, permisos, traçat, publicitat, ... Estem treballant perquè tot siga de nou un èxit com l'any passat.

Amb la vostra col·laboració, en la primera edició es replegaren mes de 300 kg d'aliments no peribles que es varen donar al banc d'aliments de l'Ajuntament de Gilet. En aquesta segona edició vos tornem a demanar la vostra col·laboració aportant 1 kg. d'aliment no perible per cada participant i esperem que tot torne a ser un èxit.

Aliments replegats en la primera edició

També volem comunicar-vos de que, a causa de que l'any passat es va inscriure molta gent que després no va participar en la marxa, impedint que altres pogueren inscriure's, estem barrejant la idea de cobrar una quantitat per a la inscripció. Aquesta inscripció, es tornarà avanç de començar quan es repleguen els dorsals. Les inscripcions no replegades, s'utilitzaran per a comprar aliments per al banc d'aliments de l'Ajuntament de Gilet. La quantitat de la inscripció serà entre 5-10 €, però de moment no ho temin fixat.

Properament quan tinguem mes informació vos continuarem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada