diumenge, 2 d’octubre de 2016

01 10 2016 Per alguns camins de la VTG 2016


Crònica per Francesc Gimeno: 
El passat dissabte 1/10/2016 un grup de senderistes de CMXOCAINET va participar en la marxa de reconeixement del recorregut de la VI de la VTG 2016.

A les 8:00h, Lourdes, Toni, Mariajosé, Lola, Vicent, Ramón, Antonio i Paco iniciaren el recorregut alternatiu de 11 Km de la VTG, tant de temps sense fer eixides, no recomanava fer tot el track pel terme mes "arrugat" de la Serra Calderona.

Des de la Plaça de la Estrela seguim per a Plaça Jaume I Plaça de l'Esglèsia, Avda. Ausiàs Marc, Racó de la Rambleta, Avda Sagunt al Barri del Ventorillo, camí del camp de futbol, creuem el Barranc de la Maladitja i ja pel traçat de la VI VTG, iniciem l'ascens per la senda que en prolongat ascens ens dú al Coll del Racò de Gausa en este punt escoltem l'arrivada dels corredors que estaben fent tot el track de 11 Km de la VTG i els encoratgem a continuar fent els 6 Km que resten amb bon Crono. Enllaçant amb el SL que puja des d'el Plà del Bou, decidim fer la pista i la senda que puja a Penyes de Guaita i després baixant pel Barranc Balau i travessant la pinaeta fem cap al Barranc del Racò on els bancals de garrofers, ara plé de pins deixen creixer entre la rocalla les antigues tapereres, amb les tan preades tàperes en la cuina mediterrànea.

Després de creuar el Barranc de la Maladitja continuem entre pins fins arribar al carrers de Gilet, i la Plaça fi de la ruta, ací decidim que no poden faltar unes cerveses a Ca Kico, per recuperar els fluids que hem deixat pel camí.


Anim i fins la propera.
     

Fotografia: Antonio Martinez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada