dijous, 12 de novembre del 2015

III Jornada de Neteja. 07 Nov 2015





Crònica per : Francesc Gimeno





El passat dissabte 7 de Novembre membres d'associacions de Gilet participaren en la 3ª Jornada de Neteja organitzada per el Club de Muntanya Xocainet, amb el propòsit de col.laborar en el manteniment de les sendes i pistes al voltant de la Vall de Toliu, on es troba l'Àrea recreativa i el convent de Sant Esperit.
Conformaren tres grups que s'encarregaren de netejar la Senda de la Creu, l' antiga Senda de Segart, un tram del GR-10 des del Pic de l'Águila fins Sant Esperit i la pista des de Sant Esperit, Coll de la Calderona, Palleràs i senda de la Bassa Empina a Clot d'Oliver.

La neteja va ser prou efectiva, es va poder comprovar que els usuaris habituals dels corriols i pistes, senderistes, ciclistes, corredors, caçadors, estan cada vegada mes conscienciats de que qui disfruta de la muntanya te que deixar-la millor que l'ha trobat i convèncer a la resta que cuidant l'entorn ho gaudirem per moltes mes generacions.
Els clubs col.laboren cada vegada mes en la conscienciació del participants en les diferents convocatòries esportives que durant l'any es celebren en les nostres muntanyes, sabent que encara queda molt per fer.

Al final un bon esmorzar a les taules de l'àrea de lleure, comentem la jornada i quants esclatassàngs hem vist per vora senda, els rebolloneros també tenen que ajudar a mantindre les muntanyes en condicions òptimes, son els primers interssats.

Ànim i fins la propera.















Fotografia: Antonio Martinez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada